УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

Екипът ни излиза в кратка почивка от 20.06.2018г. до 30.06.2018г.

Всички поръчки, направени в този период, ще бъдат обработени и изпратени на 02.07.2018г. Ще се свържем с всеки един клиент за потвърждаване на поръчката.

ЖЕЛАЕМ ВИ ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ! 

 

Комплект детски магазин с кухня и аксесоари

Код: 22674
105.90 лв 89.50 лв
Спестявате 15%
     ИЗЧЕРПАН

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА ИЗБЕРЕТЕ ТОЧНИТЕ РАЗМЕРИ
Комплект детски магазин с кухня и аксесоари

Страхотен мултифункционален комплект, с който децата ви ще се занимават дълги часове. Модела е 889-05 и включва висока детска кухня и детски магазин в едно + 59 части. Детските играчки от този тип са много подходящи вашето дете да  опознае пазаруването в реалния живот, да научи стойността на парите и да развива математически способности, пресмятайки стойността на покупките. А с кухнята пък то ще се потопи в кулинарния свят създавайки различни шедьоври според фантазията му. С тази образователна детска играчка децата могат да бъдат в ролята както на продавач или готвач, така и на клиент.

 Комплектът съдържа 59 елементадетска кухня със светещи котлони, които издават звук - работи с три батерии АА (не са включени в комплекта), две фурни с отварящи се врати; детски магазин;  баркод четец, който издава звук и свети при натискане на копчето -  работи с две АА батерии, (не са включени в комплекта); касов апарат, на който при натискане на бутоните се чува звук и свети лампа, има и отварящо се чекмедже, както и устройство за плащане с банкова карта, което издава звук и свети при преминаването на картата през слота - работи с три АА батерии (не са включени в комплекта); пластмасови и картонени имитации на продукти, множестно кухненски прибори и кана за истинска вода и други. Големината на магазина + кухнята в сглобено състояние е 86,5см х 86см х 32,5см, Размери на кутията: 67х46х21см. Детският комплект магазин + кухня е подходящ за деца над 3 години.

Свързани продукти

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ ПРИ ПОКУПКА НА СТОЙНОСТ НАД 70лв.!

 

 

 

>