УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

Екипът ни излиза в кратка почивка от 20.06.2018г. до 30.06.2018г.

Всички поръчки, направени в този период, ще бъдат обработени и изпратени на 02.07.2018г. Ще се свържем с всеки един клиент за потвърждаване на поръчката.

ЖЕЛАЕМ ВИ ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ! 

 

Комплект с машина за стикери Пламъчки - оригинален, лицензиран

Код: 22751
Произход: Испания
42.50 лв 18.90 лв
Спестявате 56%
     ИЗЧЕРПАН

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА ИЗБЕРЕТЕ ТОЧНИТЕ РАЗМЕРИ
Комплект с машина за стикери Пламъчки - оригинален, лицензиран

Много занимателен голям детски креативен комплект Пламъчко с включена машина за стикери. Модела съдържа: машина за стикери; 7 големи дървени печата с различни картинки; 12 качествени флумастера Giotto; мастилен тампон за печатите; малък скицник, ножица и самозалепваща се ролка за правене на стикери. Всички части са разположени в голяма кутия. Мастилото е нетоксично и лесно премахващо се от ръцете и дрехите. Машината има прикрепена самозалепваща се ролка, която се мести посредством бутон. След като се направи картинката се отрязва с ножичката, която се намира в чехмеджето на машината, Стикерът е вече готов и може да се залепи. Върху машината има и четири отвора за флумастрите, които по-често се ползват. Много интересен и занимателен детски комплект, чрез който детето ви ще се забавлява часове наред.  Размери на комплекта: 47х36,5х6см.

Креативния комплект с машината за стикери е произведен в Италия и е внос от Испания, продуктите включени в него са оригинални, изработени по лиценз на Nickelodeon Blaze and The Monster Machines.

Свързани продукти

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ ПРИ ПОКУПКА НА СТОЙНОСТ НАД 70лв.!

 

 

 

>