Кошница    00.00лв.
Вашата количка е празна!

Категории

Последно разгледани

Микрофон Караоке

Микрофон Караоке

Код на продукта: 22400
Изчерпан
16.90лв.
-+

Вашето дете иска да стане певица или певец, или просто обича да пее. То тогава това е един страхотен подарък за него. Специалните функции на този чудесен микрофон караоке ще ви помогнат да се научите да пеете с текст и мелодия, като на истинско караоке. В него има вградени 6 детски песнички, които можете да преслушате в два варианта: оригинал и караоке (само мелодия). Целта е детето да се опита да изпее някоя от песничките заедно с текста, който ще откриете написан на опаковката на самата играчка. Може да изберете едно от шестте изпълнения като натиснете копчето със съответният номер. Ако на копчето пише “К”, това означава, че ще чуете същата песничка, но само като мелодия, която ще трябва да използвате като акомпанимент за вашето изпълнение. Оттам можете да регулирате, също така и силата на звука. Ако пък сте объркали песента бързо може да превъртете бутона “звук” надолу и тя веднага ще спре. В комплекта са включени допълнителни стикери, които може да разлепите навсякъде по микрофона или на друг любим предмет.

Шестте песнички на български език, които се изпълняват са Честит рожден ден", "Вълшебните думи", "Крокодил", "Родина", "Тайно желание" и "Хич не ми пука". Микрофона има регулиране на височината на звука!

Работи с 2 батерии "АА" (1,5V), които са ВКЛЮЧЕНИ в комплекта. Височина на микрофона - 20см. Размер на кутията: 27,5х15х6см.

Свързани продукти

Всички права запазени zahlapeto.bg | Онлайн магазин за детски стоки | Детски дрехи | Бебешки дрешки | Детски играчки |