УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

Екипът ни излиза в кратка почивка от 20.06.2018г. до 30.06.2018г.

Всички поръчки, направени в този период, ще бъдат обработени и изпратени на 02.07.2018г. Ще се свържем с всеки един клиент за потвърждаване на поръчката.

ЖЕЛАЕМ ВИ ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ! 

 

Детски играчки - Пиано жираф с 14 български песнички

Код: 20327

Опции

* Цвят:
14.00 лв
     ИЗЧЕРПАН

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА ИЗБЕРЕТЕ ТОЧНИТЕ РАЗМЕРИ
Детски играчки - Пиано жираф с 14 български песнички

Детско пиано във форма на жирафче с 8 песни на български език и със светлини. Възможните цветове са зелено, жълто и оранжево.

Пианото има 4 функци, и бутон за регулиране на звука (2 степени).

1 функция – При натискане на бутони с животни пианото произнася името на животното след което издава съответния животински звук на животното. В този режим долните клавиши изпълняват функцията на отд...елните ноти – до, ре, ми и т.н.

2 функция – В този режим при натискане на бутоните с животните, след името на животното и съответния звук се чува песничка на български език - 6 песни за животни. Тук долните клавиши изпълняват допълнителни 8 различни песни на български.

3 функция – С помощта на бутоните с животни се избира мелодия. А със долните клавиши детето трябва да се опита само да изпълни чутата мелодия.

4 функция – Тест – пита къде е еди кое си животно, и детето трябва да натисне животното което е правилно, като отговори правилно се чува “отлично”.Работи с три батерии “АА” – не са включени.

Размери на кутията: 25х25х5 см. Самото пиано е около 23х20 +/- 1-2 см. зависи от модела.

Свързани продукти

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ ПРИ ПОКУПКА НА СТОЙНОСТ НАД 70лв.!

 

 

 

>