УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

Всички поръчки направени до 11.00ч. се изпращат същия ден и на следващия са в офиса на Еконт.

Уведомени сме от фирма Рапидо, че поради натовареността заради кампанията "черен петък", доставките до адрес могат да имат закъснение до 72ч. Призоваваме всички клиенти, на които пратките са им спешни да избират опция "Доставка до офис на Еконт".

ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!

Интерактивна играчка Слонче - говори и пее на български

29.90 лв
    

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА ИЗБЕРЕТЕ ТОЧНИТЕ РАЗМЕРИ
Интерактивна играчка Слонче - говори и пее на български

"Здравей, здравей! Името си няма да ти кажа, ще се радвам, ако го познаеш, ако ли пък не, друго име ти ще ми дадеш и ще станат две..." С тези страхотни думи, изречени от сладко гласче започва 30 минутното забавление с тази страхотна детски играчка. Чрез всяко натискане на лявата му ръчичка ще чувате различен репертоар, както и 7 песнички, 3 приказки, 2 стихотворения и 3 гатанки.

Плюшеният разказвач - Слонче е изработен от качествен бебешки плюш (такъв, който не се скубе) и е  подходяща и за по-малките дечица, тъй като няма очи или носле допълнително залепени, които могат да паднат и да бъдат погълнати от малките малчугани.

Височина на играчката в седнало положение - 30см., в цял ръст - 40см. Работи с 2 броя батерии тип АА, които са включени в комплекта. Играчката се продава в полу-отворена кутия, както е показана на снимката.

Свързани продукти

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОКУПКА НА СТОЙНОСТ НАД 70 ЛЕВА!

>