Кошница    00.00лв.
Вашата количка е празна!

Доставка

Доставка на детски дрехи и детски играчки - условия и цени

След като направите Вашата поръчка в нашия онлайн магазин за детски дрехи и детски играчки, ще получите email за потвърждаване на нейната обработка. В редки случаи е възможно някой от поръчаните от Вас продукти да не е наличен - (липса на цвят, размер или друго) - ние ще Ви уведомим за това като се свържем с Вас на посочения телефонен номер, за да уточним дали липсващия продукт да отпадне от поръчката или да бъде заменен с подобен.

Ако вашата поръчка е спешна, моля отбележете това в полето "Коментар" или се свържете с нас по телефона или имейла.

Доставката на детски дрехи и детски играчки се извършва до всяка точка на България чрез спедиторски фирми Еконт Експрес и Спиди. Всички поръчки се изпращат с опция преглед или преглед и тест, когато артикулът позволява тестване.

Цената на доставката зависи от избора Ви докъде да бъде доставена Вашата поръчка. Този избор можете да направите при финализиране на поръчката. Вариантите за доставка са:

1. Доставка до офис на Спиди в България, посочен от Вас (моля посочете името на офиса в "Данни за адрес на доставка" в полето "коментар") - струва 4.90 лева, независимо от стойността и теглото на Вашата покупка. Вашата пратка ще бъде в офиса на Спиди, който сте избрали, след не повече от два работни дни, считано от момента в който Вие сте финализирали поръчката.

2. Доставка до офис на Еконт в България, посочен от Вас (моля посочете името на офиса в "Данни за адрес на доставка" в полето "коментар") - струва 6.90 лева, независимо от стойността и теглото на Вашата покупка. Вашата пратка ще бъде в офиса на Еконт, който сте избрали, след не повече от два работни дни, считано от момента в който Вие сте финализирали поръчката.

3. Доставка до посочен от Вас адрес в България  - струва 6.90 лева, независимо от стойността и теглото на Вашата покупка. Вашата пратка ще бъде доставена до адреса, който сте посочили, до не повече от два работни дни, считано от момента, в който Вие сте финализирали поръчката. В редки случаи, когато населеното място се обслужва по график (2 пъти седмично) доставката може да се забави до 3-4 дена.

4. Доставка до шкафче на EasyBox или автомат на Спиди - струва 3,90лв. Могат да бъдат изпращани стоки, които не надвишават размер по-голям от 42см. Вашата пратка ще бъде в шкафче на EasyBox или автомат на Спиди след не повече от 2 работни дни.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис и автомат на СПИДИ или до шкафче на EasyBox при поръчка на детски дрехи и детски играчки на стойност над 49 лева !

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Еконт или Ваш адрес при поръчка на детски дрехи и детски играчки на стойност над 129 лева !

Плащане

1. Наложен платеж - заплащате стойността на вашата покупка - детски дрехи или детски играчки - плюс транспортните разходи на спедитора, който сте избрали. Плащането става в момента на получаване на пратката. При покупка на стойност над 49 лева доставката до офис или автомат на Спиди е безплатна, както и до шкафче на EasyBox, и вие не заплащате транспортни разходи, а само стойността на закупените от Вас детски дрехи или детски играчки. При покупка на стойност над 129 лева доставката до офис на Еконт или Ваш адрес е безплатна и вие не заплащате транспортни разходи, а само стойността на закупените от Вас детски дрехи или детски играчки.

Ние изпращаме вашите поръчки с Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод, посредством куриерски фирми Еконт Експрес, Спиди или Деливъри Солюшънс (EasyBox), които са лицензирани пощенски оператори. Съгласно чл.3 ал.1 от HAPEДБA № H-18/2006 г. зa peгиcтpиpaнe и oтчитaнe нa пpoдaжби в тъpгoвcĸитe oбeĸти чpeз фиcĸaлни ycтpoйcтвa, отпада изискването от издaвaнe нa фиcĸaлнa ĸacoвa бeлeжĸa oт фиcĸaлнo ycтpoйcтвo (ФУ), ĸoгaтo плaщaнeтo ce извъpшвa чpeз пoщeнcĸи пapичeн пpeвoд, извъpшeн чpeз лицeнзиpaн пoщeнcĸи oпepaтop зa извъpшвaнe нa пoщeнcĸи пapични пpeвoди пo cмиcълa нa Зaĸoнa зa пoщeнcĸитe ycлyги. Затова когато заплащате сумата на Наложения платеж, Еконт Експрес или Спиди издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума. Тази разписка е законово признат документ освобождаващ търговеца от задължението да издава фискални касови бележки. Запазете разписката за пощенски превод, заместваща фискалният касов бон в случай, че решите да се възползвате от правото си на отказ и върнете обратно получената от вас поръчка в законоустановения срок.

2. По банков път - ако сте избрали този начин на плащане, трябва да преведете стойността на покупката Ви плюс транспортните разходи по нашата банкова сметка предварително, а изпращането на закупените от Вас детски дрехи или детски играчки става чак след постъпване на плащането в нашата банкова сметка - това може да отнеме 2-3 работни дни.

Телефон за контакт - 0876 636 676

e-mail : office@zahlapeto.bg

Желаем ви приятно пазаруване в нашия онлайн магазин за детски дрехи и детски играчки

Партньорски сайт с богат избор на Спортни стоки


Всички права запазени zahlapeto.bg | Онлайн магазин за детски стоки | Детски дрехи | Бебешки дрешки | Детски играчки |