Кошница    00.00лв.
Вашата количка е празна!

Доставка

Доставка на детски дрехи и детски играчки - условия и цени

След като направите Вашата поръчка в нашия онлайн магазин за детски дрехи и детски играчки, ще получите email за потвърждаване на нейната обработка. В редки случаи е възможно някой от поръчаните от Вас продукти да не е наличен - (липса на цвят, размер или друго) - ние ще Ви уведомим за това като се свържем с Вас на посочения телефонен номер, за да уточним дали липсващия продукт да отпадне от поръчката или да бъде заменен с подобен.

Ако вашата поръчка е спешна, моля отбележете това в полето "Коментар" или се свържете с нас по телефона или имейла.

Доставката на детски дрехи и детски играчки се извършва до всяка точка на България чрез спедиторска фирма Еконт Експрес.

Цената на доставката зависи от избора Ви докъде да бъде доставена Вашата поръчка. Този избор можете да направите при финализиране на поръчката. Вариантите за доставка са:

1. Доставка до офис на Еконт в България, посочен от Вас (моля посочете името на офиса в "Данни за адрес на доставка" в полето "коментар") - струва 4.00 лева, независимо от стойността и теглото на Вашата покупка. Вашата пратка ще бъде в офиса на Еконт, който сте избрали, след не повече от два работни дни, считано от момента в който Вие сте финализирали поръчката.

2. Доставка до посочен от Вас адрес в България  - струва 6.90 лева, независимо от стойността и теглото на Вашата покупка. Вашата пратка ще бъде доставена до адреса, който сте посочили, до не повече от два работни дни, считано от момента, в който Вие сте финализирали поръчката. В редки случаи, когато населеното място се обслужва по график (2 пъти седмично) доставката може да се забави до 3-4 дена.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ ЕКСПРЕС при поръчка на детски дрехи и детски играчки на стойност над 70 лева !

Плащане

1. Наложен платеж - заплащате стойността на вашата покупка - детски дрехи или детски играчки - плюс транспортните разходи на спедитора, който сте избрали. Плащането става в момента на получаване на пратката. При покупка на стойност над 70 лева не заплащате транспортни разходи, а само стойността на закупените от Вас детски дрехи или детски играчки .

2. По банков път - ако сте избрали този начин на плащане, трябва да преведете стойността на покупката Ви плюс транспортните разходи по нашата банкова сметка предварително, а изпращането на закупените от Вас детски дрехи или детски играчки става чак след постъпване на плащането в нашата банкова сметка - това може да отнеме 2-3 работни дни.

Телефон за контакт - 0876 636 676

e-mail : office@zahlapeto.bg

Желаем ви приятно пазаруване в нашия онлайн магазин за детски дрехи и детски играчки

Всички права запазени zahlapeto.bg | Онлайн магазин за детски стоки | Детски дрехи | Бебешки дрешки | Детски играчки |