Кошница    00.00лв.
Вашата количка е празна!

Размери

Детските дрехи, които предлагаме са от много различни производители, като при някои от тях възрастта за която реално отговарят и възрастта написана на етикета на детската дрешка, се различават. Затова, за Ваше улеснение възрастта, която избирате при покупката на детските дрехи е реална. Възможно е, след като получите вашата поръчка, при някои дрешки да има разминаване между възрастта, която сте си избрали и възрастта посочена на етикета - това е така, защото някои модели са умалени, а други уголемени.

Но тъй като всяко дете е различно - някои са по-ниски, други височки, трети пълнички или слаби, и т.н. За това препоръчваме на всеки родител да измери своето дете или негова дрешка и да сравни с дадените от нас размери, като си даде 1-2см. аванс, тъй като се мери само един пакет с дрехи, а може да има допустима разлика от 1-2см. до 3см. в различните пакети. Като най-добър ориентир за блузите е дължината (мери се дължината от рамото при врата до долу), а ако е пухкаво детето измерете и ширината на 2см. под мишниците. За долнищата като най-добър ориентир измерете дължината от чалата, тъй като другата дължина може да ви ориентира само дали е дълбок или по-плитък панталона. Ако имате затруднения, не се притеснявайте да се консултирате с наш консултант на онлайн чата или пък като позвъните на 0876 636 676.

Детските дрехи в нашият онлайн магазин са нови и са внос от Германия, Англия, Франция, Испания, Италия, Полша, Турция и Унгария.

Партньорски сайт с богат избор на Спортни стоки


Всички права запазени zahlapeto.bg | Онлайн магазин за детски стоки | Детски дрехи | Бебешки дрешки | Детски играчки |