Кошница    00.00лв.
Вашата количка е празна!

Категории

Безплатна доставка до офис на Спиди над 49лв. и до адрес или офис на Еконт над 129лв.

Голяма синя кухня с пара и 2 хладилника
BLACK
FRIDAY
КОЛЕДНИ
ИЗКУШЕНИЯ
БЕЗПЛАТНА
ДОСТАВКА
-18%

Голяма синя кухня с пара и 2 хладилника

Код на продукта: 26365
В наличност
139.90лв. 114.90лв.
-+

Стилна модерна детска кухня за игра в син цвят - с ъглов плот, допълнителна маса, голям бюфет, 2 хладилника и възможност за ползване на истинска вода !


Десет основни „акцента“ на тази детска кухня

1) Котлони със светлинни и звукови ефекти.

Котлонът прилича на истински: представлява реалистична имитация на традиционните „газови“ котлони. Разполага с 4 копчета за управление. Котлоните притежават всички светлинни и звукови ефекти, присъщи на „истински“ уред, включително звуци от кипене на вода и разбъркване на масло.

2) Котлон с ефект "Студена пара".

Можете да налеете 10-20 ml вода в специалния отвор на левия котлон. Благодарение на вградения ултразвуков изпарител (парогенератор), когато се включи, се създава страхоъен ефект на "студена пара" - точно като в истинска кухня! Парата е абсолютно безопасна, има стайна температура. Една доза вода стига за дълго време. Когато наливате вода, внимавайте да не наводните плота - отдолу има електронен блок за управление на котлоните!

3) Котлон с ефект “Magic Bubbles”.

На десния котлон можете да поставите специален съд - прозрачна тенджера за „вряща вода“. Тенджерата има двойно дъно, което създава ефект на кипене: когато включите този котлон, във водата се появяват "вълшебни мехурчета" и тя започва да "бълбука" като истинска вряща супа! Котлонът има светлинна индикация “горящ огън” и звуков ефект “кипи и клокочи”.

4) Кран за вода с електрическа помпа.

По време на играта можете действително да миете чиниите. Просто изсипете 1 чаша вода в мивката, завъртете дръжката на крана - водата започва да тече от нея. Водата може да се налива в тенджера или чаша от включения комплект аксесоари.

5) Ъглов плот.

Големият ъглов плот осигурява удобен достъп до кухнята от две страни: от лицевата страна са котлоните, фурната и хладилника; отдясно - е мивката, втория страничен хладилник и работната маса за рязане и сервиране на ястия. Зад блока на котлоните има специална сушилня за две чинии или капаци.

6) Странична маса.

Допълнителната помощна маса значително разширява работното пространство на този модел кухня. Разполага с вграден хладилник и два странични рафта, а отгоре има фиксиран бюфет. Благодарение на удобния ъглов плот и допълнителната масичка в кухнята могат да играят няколко деца едновременно.

7) Бюфет с врати.

Големият кухненски бюфет разполага с много рафтове. Трите шкафа имат полупрозрачни врати на панти. Под централния мецанин има релсова поставка с три кукички за кухненски принадлежности - нож, шпатула и лъжица за спагети. Шкафовете могат да се използват за съхранение на всички прибори, съдове и опаковки за храна, включени в комплекта

8) Два хладилника.

Това е уникален модел на детска кухня за игра, защото има не един, а два хладилникаВсеки от хладилниците е оборудван с допълнителен рафт, което значително увеличава удобството при използването му. Сега всичко ще бъде като в кухнята на истинската майка: например един от хладилниците ще се счита за фризер и в него ще можете да съхранявате всички „замразени“ продукти - месо, риба или опаковки от полуготови продукти.

9) Часовник.

Часовникът има истински движещи се стрелки и стилен циферблат. С тяхна помощ можете да зададете времето, да контролирате периода на готвене и часовете за хранене. По време на играта вашето дете ще може да придобие и затвърди основните умения за определяне на времето с помощта на циферблата на този часовник.

10) Комплект аксесоари.

Комплектът включва пълен комплект кухненски аксесоари - 45 броя! Има тенджера, уред за готвене на пара и тиган, капаци за тях, бутилка за мляко, чиния и прибори за хранене. Има и разнообразие от продукти, от които един млад готвач може да приготви много ястия.


Основа :

Двойна фурна : две врати на панти с резета, стикери, изобразяващи приготвяните ястия.

Хладилник (вдясно) : въртяща се врата с удобна дръжка, две камери с разделителен рафт.

Рафтове (отзад вдясно) : две големи удобни ниши - за съхранение на опаковки с продукти от комплекта.


Плот за маса :

Мивка : удобна мивка за миене на съдове или храна, кран с електрическа водна помпа.

Печка : 2 котлона със светлинни и звукови ефекти и 4 въртящи се копчета за управление на котлоните.


Шведска маса :

Рафтове : 4 различни ниши за съхранение на съдове или декоративни елементи (като играчки).

Шкафове : 3 шкафа с прозрачни врати - 2 странични с единични врати и централен с двойни врати.

Окачване : парапет с 3 куки за големи кухненски прибори - нож, шпатула и лъжица за спагети.

Часовник : Циферблат с въртящи се стрелки, които ви позволяват да настроите часа.


Странична маса :

Маса : полукръгъл "работен" плот, проектиран в същия стил като основната част на кухнята.

Рафтове : 2 малки рафта, които са идеални за съхранение на съдове или храна.

Хладилник : въртяща се врата с удобна дръжка, две “камери” с разделителен рафт.


Комплект аксесоари (общо 45 части*) :

Специални съдове - параход за “Студена пара” и тенджера за “Magic Bubbles”.

Сервиране - вилица, лъжица и нож, три чинии и две чаши, буркан за мляко или сок.

Комплект прибори - тиган, капаци за уред за готвене на пара и тенджера, комплект големи прибори за готвене.

Комплект продукти - пакети с хранителни стоки и полуфабрикати, готови ястия (колбаси и бъркани яйца), комплект продукти.

* Съставът на аксесоарите и цветовете може да варират!!!

** Посоченото на кутията число “79” важи за всички артикули в комплекта, включително и частите за сглобяване на кухнята!!!


Светлинни и звукови ефекти на котлоните:

Когато завъртите копчетата за управление на котлоните, се чуват звуци:

1 и 2 - звуци от " бълбукане " и " кипене " на вода в тенджера, ефектът " Студена пара " започва да работи (ако се налее достатъчно количество вода),

3 и 4 - звукът от " цвърченето " на масло в тиган, ефектът на " Magic Bubbles " започва да работи (ако поставите тенджера с двойно дъно и пълна с вода).

Когато завъртите който и да е бутон, подсветката на съответната горелка започва да мига (имитация на „горене“).


Консумация на вода :

За да започнете да си играете с водата, трябва да излеете около 1 чаша чиста чешмяна вода в мивката. Когато завъртите дръжката на крана (отзад), водната помпа се включва и от чучура на крана започва да тече струя вода. Циркулацията на водата е циклична - тоест по време на игра няма нужда да добавяте допълнителни порции вода към мивката.

(Когато включите помпата за първи път, може да се наложи да премахнете „въздушния балон“, образуван поради липсата на вода в маркучите. За да направите това, продухайте системата с вода по всеки наличен начин - спринцовка, крушка, сламка, бутилка от комплекта - през дренажния отвор на мивката.)


Двойната фурна е достъпна от двете страни (няма задна стена). За задната стена на горния шкаф има специален стикер. Моля, не използвайте много сила, когато монтирате вратите и пускате помпата на крана!


Кухнята за игра е изработена от здрава, безопасна ABS пластмаса. Размерът на сглобената играчка е 84x63x35 cm, височината на плота е 40 cm (до котлоните). Предлага се с комплект ярки стикери и е опакован в красива кутия. Инструкциите за сглобяване на този комплект се намират на дъното на кутията. Звуковите и светлинни ефекти на печката, ефектите на играта “Magic Bubbles + Cold Steam” и водната помпа се захранват от 6 батерии АА ( R6/LR6) .


ВНИМАНИЕ! АА батерии (R6 /LR6 ) не са включени!

Подобни продукти

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на СПИДИ при покупка на стойност над 49 лв.!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Еконт или Ваш адрес при покупка на стойност над 129 лв.!

Партньорски сайт с богат избор на Спортни стоки


Всички права запазени zahlapeto.bg | Онлайн магазин за детски стоки | Детски дрехи | Бебешки дрешки | Детски играчки |